Carlo Pedersoli

2010.12.28. 23:10

Avagy önéletrajz önkezéből... :)

Karcsira kaptam egy rég óhajtott könyvet. Voltam a könyv bemutatóján is. (lásd itt: KLIKK) Cat-nek köszönhetem. Úgyhogy köszi! :)

Akinek a címből nem egyértelmű, hogy kinek az önéletrajzi könyvéről van szó, az... az egy IZÉ! (a csúnyábbik izé...) A gyengébbek kedvéért, Bud Spencer néven ismerhettük meg az illetőt nem kevés filmben.

Carlo saját bevallása szerint nem született színésznek. Ahogy írónak sem. :) Ne várjunk egy magávalragadó fordulatokban gazdag remekművet. A könyv csak az aminek látszik. Egy NAGY ember őszinte, és egyenes vallomása az életéről. Az egészről. Olvashatunk benne a 6 kilósan született kis Carlo-ról, a kis suhancról, a sportolóról, az úszóbajnokról, a dokmunkásról, emigránsról, statisztáról, férjről, apáról, filmszínészről, barátról...

Meglepően őszinte, helyenként igen vicces. A rajongóknak kötelező mű! 2 nap alatt kivégeztem a könyvet.

Külön fejezetek foglalkoznak élete korszakaival, és külön oldalakat szentel barátainak, emberi kapcsolatainak. Így természetesen Mario Girotti-val kötött barátsága is terítékre kerül.

Nagy barátja volt az étel is. Sosem hittem volna, hogy az "Aranyeső Yucca"-ban című filmben zajlott nagy zabálás, a való életben is megtörtént... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr412545145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása