Bakancslista 2.0 eredmények

2011.07.14. 11:01

Az új bakancslista meglehetősen komoly ugrásnak bizonyult a régihez képest. A mellékelt táblázat jól mutatja, hogy honnan vannak olvasók, és milyen arányban. Ez eléggé hihetetlen számomra. Az is érdekes volt mikor bekerült a blog a magyar toplistába. Az újítás, és a toplista következménye ez az eredmény.

További terek: A sound után most nekiállok a kisszoba felújításának, aztán berendezésének. Idén állítólag elmarad a country fesztivál, így ez a tétel most veszélybe került. A felújítási projektről érkezik "before - after" beszámoló.

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr193065461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vukcica 2011.07.17. 22:35:21

Hát ennyire kicsi a világ? Vagy akkor ez hogy is van ez, ezt én sem akarom elhinni! Ennyien és mind ide, ez aztán hűha de így tovább, tessék csak még sokat írni :)

Greenzero 2011.07.31. 00:30:26

A masodik helyezettet nekem is koszonheted :D
süti beállítások módosítása