Lakásfelújítás

2011.07.22. 16:49

Már régóta esedékes ez is. A héten hirtelen felindulásból elkövetett mosógépvásárlást követtem el. Mellékesen megjegyezném, hogy meleg kaja jegyért vettem a gépet!!! :) 18.000 Ft-ot kellett még mellétenni. Királyságos!

(ha te is szeretnél így vásárolni, simán megteheted, hála a korrupt, és törvények felett álló, hipermarketeknek)

Szóval néhány havi kajajegy, és némi készpénz leszámolása után, holnapi kiszállítással megvettem egy ilyen gépet:

Mindenféle szuper EU-s technikai adattal rendelkezik, és még be is fér a konyhába a pult alá. Ez ugyanis lényeges szempont volt a válogatásnál. Be fogom építeni a konyhapult alá, így a fürdőszobában felszabadul egy rendkívül fontos hely, a mosdókagyló előtt. Hosszú évek óta nem lehet rendesen a mosdó elé állni, mert nincs helye a mosógépnek. Ezt most egyszer és mindenkorra megoldom! :) Ráadásul esztétikus és praktikus módon...

Készül majd "before-after" kép!

A hétvégén ráadásul egy BSTH találkozót is útba ejtek, így igazán tevékeny napok állnak előttem. Erről is érkezik a képes beszámoló, hiszen tétel... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr833089449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása