EFOTT

2012.07.08. 19:58

Az elsőt túléltük. Bár nem sokon múlt...


Nehéz szakasz volt. Az időjárás sem kímélt minket. 40 fok árnyékban, jégesős viharral váltva. 2 nap is is olyan áldást kaptunk a nyakunkba, hogy az csak na... minden híradó beszámolt róla, de a helyszínen élőben azért ez durvább volt.

Teljes üzemzár, áramtalanítás, menekülő tömegek, káosz...

Elvitt egy 4x3-as ledfalat, rádobta egy biztonsági őrre. Egy sátor összedőlt, rá az emberekre. Ez utóbbi külön is vicces. A kidőlt lábak helyén állva tartjuk a sátrat a vendégek felett, és küldenénk ki őket. Válasz: de hát esik az eső... utólag vicces, de ott helyben kinyírtam volna mindet. Én hülye... mér nem hagytam a sátrat rájuk szakadni...?

A promó nappali és éjszakai részből áll. Ezt visszük végig idén a fesztiválokon. Nappal tusolás, este like. A tusolás nagyon népszerű. Bár a 40 fok biztosan rásegít erre...

A fesztivál igen hálátlan munka. A bedrogozott vagy/és részeg vendégek le se szarják hányan dolgoznak napi 20 órát azon, hogy ők ilyen féktelenül szórakozhassanak. Minden hajnalban lázas munka folyik, ami tulajdonképpen az előző éjszaka kárrendezési munkálata. Aztán délután nyitnak az üzemek, elkezdődnek a promóciók. Folyik minden a maga medrében, aztán ismét hajnal. és ismét lehet javítani mindent ami eltört vagy tönkrement az éjszaka... rejtélyes okokból.

Ritkán adatik meg, hogy igazán napfényes oldala is legyen egy fesztiválnak. Most mégis volt. Az egyik ilyen egy sérült srác. Kis elektromos székkel közlekedik, és a mozgáskoordinációja problémás. Nem láttam még embert aki így örülne egy hűsítő zuhanynak. 2 gumimellű csaj mosta le a srácot, miután egy széket tettünk neki a tálcába és átültettük bele. Nagyon élvezte a srác. Fülig ért a szája :)

Clip_2.jpg


Miden nap eljött egy fürdőre. Szépen elolvasta a szórólapot, beállt a sorba és csendben várt a sorára. Várt volna... ha ki nem szúrom, és hozom előre azonnal. Leszarom a többieket. Pofa súlyba, várjatok szépen. Nem kapkodtuk el. A csajok utasításba kapták, hogy olyan kényeztető mosást adjanak a srácnak, amilyet senki másnak. 10 percig ült a srác a zuhany alatt minden alkalommal. A mosolya minden fáradtságot megért. Érte... megérte... :) Imádtam a srácot! :)

Aztán találkoztam Balázsékkal és Katáékkal is. Nem munkakörülmények között egész mások voltak. Balázs boldog volt. Munkában nem láttam így soha. Jól állt neki... Drukkolok Nekik nagyon. Érezhető a harmónia köztük. :)

A fesztivál lement rendben, egyelőre még bírom.

Holnap SOUND.

EFOTT képek és videók, minden mennyiségben ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr964636365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása