A tied tud ilyet?

2011.04.09. 21:16

Mert az enyém TUD! :)

 

Készülünk ezerrel a húsvéti mászásra. A tavalyi "olcsó körök" után ideje volt beruházni valami tartós komoly megoldásba. Hiszen nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy egy sziklafal tövében akarok éjszakázni. :)

Hosszas eszmecsere, és a téma körbejárása után, végül ezt választottam:

Picit sötétebb zöld a színe, de ugyanez a típus.

3 személyes, így bőséges hely van benne. Tágas, és roppant ellenálló a földfelszíni légmozgással szemben. (ez a szél :) ) Modern anyagból van, abszolút vízálló, és nagyon könnyű.

Nem klasszikus túra sátor. Ez ebben az esetben annyit jelent, hogy nem hengeres formára lehet összecsomagolni, és a rudazata sem szedhető részekre. Az egész sátor egybe csomagolható el, és egybe is nyílik ki. Méghozzá 2 másodperc alatt! :) Nem hiszed?

Íme:

 

Vettünk még szélkabátot, dinamós kislámpát és mászós kesztyűt is. Polifoam van itthon, hálózsákot és matracot kapunk Zoliéktól. Bakancsunk már van egy ideje, így már csak 1 dolog kell. A szokásos biztosítás, és már megyünk is... :)

Képes beszámoló húsvét után érkezik. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr712812944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása