Karcsi

2010.12.25. 11:55

Lassan letelik ez az év is. Ahogy letelt az előző, és ahogy le fog a következő. is Az idő telik tőlünk függetlenül is. Mi csak arról dönthetünk, hogy mihez kezdünk a rendelkezésre álló idővel...

Nekem ez a karácsony is olyan kicsit mint az előző. Bizonyos szempontból rosszabb, más szempontból picit jobb.

Nemrég kiderült, hogy olyan személyek is olvassák a blogot, akikről nem is hittem volna. Természetesen ebbők is csak baj lett, és félreértelmezés. Fogalma nincs kiről írok, de magára veszi. Utána pedig természetesen nem teszi szóvá, csak csendben utál, mély megvetéssel. :) Helyes. Utáljon csak... Akinek ennyi esze van... Az ne is kérdezzen semmit. Vegye csak magára, és utáljon. Akkor is, ha nem róla van szó... :)

Lassan 1 éve írom a blogot, és egyre inkább elegem van az ilyenekből. Néhány barátom szólt, hogy ezt sokan nem fogják tolerálni. Nekik üzenem: Leszarom. Ez a blog még mindig azoknak szól, akik szeretnek és támogatnak. Szerencsére ők is vannak sokan. :)

A karcsi elméletileg azokról szól akiket szeretünk, és akik viszontszeretnek. És nem azokról akik le se szarnak. Így ilyenkor azokkal kell törődni akik megérdemlik.

Nagyon boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet kívánok Nektek:

- Édesanyám, Cat, Vukcica, Robi, Peti, Nelly, Zoli, Guszti, Dóri, Kopi, és még néhányan...

Februárig még van hátra egy kis idő, és addig még sok tervem hátravan. De még március előtt igyekszem számotvetni az első bakancslistás évvel.

Szerző: EASY

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr552538249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nelly88 2010.12.31. 17:42:35

Köszönöm szépen!:) Én is hasonló jókat kívánok Neked, és nagyon boldog új évet, szebbet, jobbat, mint ez volt, és hogy jövő évi listád minden pontja legyen kipipálva:), és legyen melletted "Ő".:)
süti beállítások módosítása