Nem mondok le róluk!

2010.10.11. 13:01

Már most látszik, hogy nagyon nagy haladás történt az idén. Minden szempontból komoly változások álltak be. Persze nem mind örömteli. Sőt egyik másik igencsak fájdalmas. De előre tudtuk, hogy nem lesz egy könnyű menet. Ez van... "I.J." :)

Leginknább a környezet rendezése, és a nem várt (nem tervezett) listapontok hoztak nagy sikerélményeket. Elég csak a sziklamászást említenem... :)

Pár tétel, már csak nehezen valósulhat meg idén. Pl: éjszakai pucér fürdőzés. HA ragaszkodunk ahhoz a körülményhez ami ezt különlegessé teszi, vagyis ahhoz, hogy nem otthon a kádban kell pucéran fürdeni, akkor ez nehezen kivitelezhető már, lévén a nyár már elmúlt. Természetesen nem lehetetlen... Ha lesz alkalom, ki fogom használni... :)

A maradék tételek között viszont van olyasmi is, ami még bőven belefér február végéig. Ezekről nem mondok le:

  • Síelés

Közeli országokba már könnyedén el lehet menni. Nem kell hozzá sok pénz, vagy szabadidő. Mert egyikből sincs sok mostanában... Na jó... inkább időből állok rosszul... :) Ehhez csak egy partner kell, és egy uticél. A többi már csak elszántság kérdése.

  • Balatoni vendéglő

Október végén megyek arrafelé, így adódik az alkalom... egy finom meleg leves... remélhetőleg nem egyedül... de az se fog visszatartani, ha egyedül leszek...

  • Prága

Itt már képlékenyebb a helyzet. Az sincs kicsukva, hogy más hangulatos kis város lesz belőle... Krakkó, vagy Zágráb is szóba jöhet. De valahová megyek. Ezt egyre biztosabban látom.

Emellett még a szoba projekt befejezése, és talán a konyha elkezdése is rám vár.

Alakul fejemben a következő, 2011-2012-es lista is. Már most olyanokkal van tele, amikre álmomban se gondoltam volna. Nagyon izgalmas idők jönnek... :)

Sokkal több olyan tétel lesz benne ami 1 személyes. A tapasztalatok azt mutatják, hogy bizony csak magamban bízhatok igazán ilyen téren.

Kronológiailag a következők:

  • Ágy összeszerelés, maszkolás, lefújás
  • Kisasztal kitervezés, gyártás
  • Balatoni vendéglő

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr372362703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása