A leküzdhető távolság!

2010.09.13. 13:56

Azért nem tetszem írni, mert nem vagyok gépközelben. Persze ez is most lehet egy jól hangzó kifogás. De a megannyi miért más lapra tartozik.Nem magyarázkodom.

Helyette íme a beszámoló:

A reggel és az ébredés nem ment könnyen. (Mostanában ez nagyon nem megy könnyen...) Most is pár percig igen erősen csábított a takaró melege. De nem volt vissza út. Előző nap felvettem a hivatalos rajtcsomagomat, mondhatni utolsók közt. Majd minden információ és egyéb birtokában nem volt más hátra, elindultam a Városliget felé. Majd érkezésem és rövid körbetekintés után beálltam a lelkes sokaságba és szépen bemelegítettem a tömeggel. Én is beálltam a sorba :) Ez amolyan kis csoportos nyújtózás. A megannyi rajtvonal közül, mindenki az általa tervezett időhöz viszonyítva állhatott fel. Én ugye csak azt akartam, terveztem vagy mi, hogy benn legyek a célban de mégis a 2 óra és 2h 15perc között teljesítők közé álltam, mert nem akartam a végére. Az mégis hogy nézett volna ki. Végre nagy nehezen elindultunk. Az hosszú időnek tűnt. ( igen a türelem az még mindig nem tartozik az erényeim közé és gyakorolni kell) Pár üres tétova perc. És végre. Az Andrássy út, az útszéli fák, zongora hangja, Duna illata, elrepült az első 10km, ami kifejezetten kellemes volt. Még az időjárás is igazi sportimádó. A 15km-nél sem volt gond. Még nem. Aztán a 16.km- nél kicsit elkezdtem érezni a  jobb térdem, nem is kicsit, majd a 18.-nál már nagyon fájt, szúrt mindenhol. Nem volt amolyan holtpont, amikor erőmből nem bírtam volna tovább. Más az, ami nehezítette lépteim. Érdekes gondolatok közt vesztem el el és jó érzés volt a kavalkád, majd kiürülni és ott lenni végül. Megérkezni...Több ezer ember, megannyi mosoly. Ismeretlen ismerős tekintetek. De megérkeztem! Sikerült! És azt hiszem mindenkinek meg kell köszönnöm megannyi bíztatást (is)!

És most? Azt hiszem jövőre át kéne úszni a Balatont :D

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr212292768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EASY 2010.09.13. 18:41:10

no...
büszke vagyok rád...
ennyi.
:)
süti beállítások módosítása