NYUSZIII

2010.06.07. 16:08

No kérem, azt hiszem elég erős hét kezdésen vagyok túl (pedig még csak hétfő délután küszöbét épp hogy átléptük) de miközben teszem a dolgom és jól (ahogy mindig) és rohangászom, pörög az élet, próbálok minél kevesebb ősz hajszálat szerezni, mégis arcomon egy széles mosoly. És hogy mitőll is? Mert nagyon hosszú idő után végre kezdem tényleg felfogni, hogy van valaki aki igenis akar velem törődni és pusztán azért, mert fontos vagyok neki. És hogy miért olyan nehéz hinni ebben, azt talán magam sem tudom. De köszönöm.

Nagyon sajnálom, hogy a hétvége az gyorsabban repült mint minen más idő és hogy még rövidebbnek kellett lennie, de néha vannak olyan lépések, amelyeket egyszerűen muszáj megtenni még akkor is ha az illető akinek segítünk vele nem érdemelné meg. És ettől én még nem érzem magam marionett bábunak... De nézzük a dolgok jó oldalát: örülök neki, hogy végre együtt tölthettünk egy kis időt és ízelítőt kaptunk abból is, hogy nem lehetetlen a nyár közeli hangulatot felidéző időjárás sem.

De nagyon remélem hamarosan jobban tetszik lenni! Vagy muszáj lesz olyan titkos fegyvereket bevetni, amelyek Nagypapa kelléktárában szerepelnek, mint mézespálinka, lilahagyma :)

No és a jövő hétvége, az több szempontból is kemény lesz.  De aggodalomra semmi ok! Tavaly a röplabda meccsek döntői kapcsán volt szerencsém kivenni a részem az őrületből és az is elég mozgalmas volt, de most egyértelműen simábban megy minden, hiszen sha közvetve is, de segíteni fogok és sokkal jobb lesz a szervezés :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr62063268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EASY 2010.06.08. 11:01:57

nem lesz...
nem hogy "jobb" nem lesz... egyáltalán nem lesz szervezés...
hurrá
1 havi munkám repül a kukába...

vukcica 2010.06.08. 11:03:49

nem ment kukába, hiszen megannyi ötlet és fáradozás az elhalasztott időpontban is hasznos tud lenni ám!
süti beállítások módosítása