Összefoglaló

Erre a hónapra a következő tételek lettek előjegyezve.

2. Bocsánatkérés

Nem ártana, ha meg tudnék bocsájtani magamnak. Nagy hibát vétettem ebben a hónapban, és nagyon nagy árat kellett fizetnem érte. Nehéz lenyelni a békát, ha csak TE MAGAD tehetsz róla. Talán idővel...

4. CV

Nem adtuk fel. Hajtottuk, próbálkoztunk. Jövő kedden, egy nagyon szimpatikus céghez megyek próbanapra. Megteszek minden tőlem telhetőt. Többet úgysem lehet... :) Aztán majd kiderül mi lesz...

5. Elégedettnek lenni

Hát ez bizony megin nem sikerült. Komoly elégedettséget nem sikerült éreznem. Nagy álmaim zuhantak a kútba... A szánalmas önvigasztaláson kívül, nem volt komoly okom elégedettnek lenni. Főleg merthogy a külön célok sem jártak sikerrel... Íme:



11. Prága

Eleve azt írtam a hónap elején, hogy: "Ezt a tételt egyszerűen nem merem most vastagon be x-elni... A végleges döntésről beszámolok..."

Így is lett. Totálisan hazavágtam magam anyagilag (és autóilag). Úgy döntöttünk Vukcicával, hogy másképp valósítjuk meg ezt a célt. Igyekszünk még májusban bejárni Prágát, de sokkal gyorsabban, és költséghatékonyabban, mint eleve terveztük. 4500 Ft-ba fog kerülni, ha minden jól megy. Meg sok gyaloglás, és rohanás. Mert 1 napunk lesz mindenre. Utazás, városnézés, evés - ivás, utazás... Komoly kis nap lesz.

De ha az eredeti célt nézzük, akkor bizony ez is kudarc...

10. Napfelkelte

1 hónap is kevés volt, hogy Vukcica kitűzzön 1 napot, és megnézzünk 1 napfelkeltét. Cserébe rengeteg energiát fektetett egy másik projektbe, ahol naplementét lehetett nézni (többek között). Alapvetően ez is kudarc lenne, hiszen nem láttunk napfelkeltét, de kis részrehajlással ezt teljesítettnek tekintem. (avagy döntetlen)

14. Szobrot mászni

Javaslatok voltak bőven. Ötletnek és elszántságnak nem voltunk híján. De minden hiába. Szintén Vukcica tétele volt. 1 hónap nem volt elég, hogy megoldjuk ezt. Ez határozottan kudarc. A legkisebb lépést sem tettük meg a cél érdekében... Vukcica???


 

Nekem ezen felül még volt a nyelvsuli,  az új konyha asztal és a polc projekt. Illetve egy nagyon kedves ismerősöm születésnapja is ebben a hónapban volt. A nyelvsuli rendben lement, de a már ismertetett anyagi károk miatt, egyetlen további tervemet sem valósíthattam meg. Ennyi... Tudom, hogy nincs lehetetlen, de ezzel akkor se tudtam mit kezdeni. (nem rabolhatok bankot...)

Összesítés:

3 kitűzött közös célból: 1 siker, 2 KUDARC!

3 saját tervem: 1 siker, 2 KUDARC!

Ez borzasztó…

Nagyon át kell gondolnunk a továbbiakat, ha még INGYENES, és egyszerűen kivitelezhető programokkal is elbukunk… Amihez pénz kellett volna, azt meg tudom bocsátani magamnak. De a sima kis terveket nem. Úgy látszik TALÁLTUNK kifogást 30 napon keresztül, hogy mért ne másszunk szobrot, vagy mért ne nézzünk napfelkeltét… Iparkodnunk kell, mert nagy tervek közelednek. Nemcsak pénz de egyebek tekintetében is.

Szerző: EASY

2 komment

Címkék: kudarc április

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr451965334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vukcica 2010.04.30. 22:08:17

Nem tudom.... Igazán nem kudarcként kellene talán megannyi dolgot megélni, hanem csupán elég lenne elgondolkodni, hogy ezentúl min és miként kell(ene) változtatni, esetleg nagyobb szigort alkalmazni.
Nem kifogáshalmazok mindig azok amit kimondunk, csupán rugalmasan egy B verzió a tervekből ami szükség szerint megvalósul (vagy épp nem tud) átmenetileg.
És mindenképp ne hagyjuk figyelmen kívül a ki nem mondott, esetleges plusz dolgokat sem :)

EASY 2010.05.01. 10:33:35

@vukcica:
- nem tudok nagyobb szigort alkalmazni rajtad, hogy törődj a saját céljaiddal...
- rugalmasan elfogadtam a naplementét - napfelkelte helyett, valamint a Prágai változtatást is.

- mit kéne még tennem?
süti beállítások módosítása