X X X

2010.04.28. 22:56

Ma bizony 30 éves lettem!

A tripla "X". Egy emberöltő (rossz esetben). Vukcica pedig ismét nem bírt magával. Ezt eddig is tudtuk. De néha komolyan megérdemelne egy elfenekelést. :) Este 7-re átjött, és azt mondta: Indulhatunk? HOVAAA??? Átcipelt Andrásékhoz, majd fel a tetőre, naplementét nézni. A kis pimasz. Az eredmény itt látható:

Személyiségi jogora hivatkozva, kicsíkoztam az ünnepelt idiótát! :)

Ádám természetesen egy kortyot sem ivott. Maximálisan tiszteletben tartja, az éppen hatályban lévő, ide vonatkozó, fiatalkorúak alkohol fogyasztására vonatkozó törvényeket! BIZONY!

Köszi srácok! :)

Amint már mondtam, Ádám NEM ivott egy kortyot sem. A leghalványabb fogalmam sincs, mért érzi magát kakasnak, és mért kukorékol a kéménykiállás tetején... A képen is éppen ártalmatlan almalé van a kezében. ESKÜSZÖM... :)

A nap bölcsessége pedig: Mi az a "pár napig" : Sertés vánkos... ennyi

Sajnos néhányan nem tudtak jelen lenni az eseményen. Őket ezúton is üdvözlöm, és remélem hamar bepótoljuk... Mondjuk VASÁRNAP a Dunaharaszti tavon, bográcsozással!!!

Ebben a hónaban NAGY dolgokat terveztem. Nem minden nap leszel 30... De semmi nem jöhetett össze, a saját ostoba hibámból. Így erre a szülinapomra tapasztalatot kaptam. Azt viszont kettőt is.

  • Kevés barátom van. De itt bizony nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg! Büszke vagyok rájuk egytől egyig!
  • A hülyeség nagyon drága.

Ezzel kell gazdálkodni... :)

A naplementével 1 tételt teljesítettnek tekintek a listáról. Igaz hogy nem napfelkelte, de ez az este minőségében különb volt, mint egy hétköznapi napfelkelte. Nem kérdés... Már csak 1 szobrot kéne találni végre amit meg lehet mászni... UGYE VUKCICA????

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr151960716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása