Kerékcsere

2010.03.21. 13:33

Itt a tavasz, így ideje volt lecserélni a téli gumikat nyárira. Sajnos jól sejtettem, a bal hátsó elengedte magát. Úgy döntött, hogy ő idén már nem hajlandó az együttműködésre. Így most nézhetek valami frappáns gumis megoldás.

Ádám is lejött, segített a munkában, és megtanult kereket cserélni. Egész gyorsan végeztünk. Aztán megbeszéltem a Jocóval, hogy a jövő héten leadom hozzá a kocsit, a szokásos évi rutinra. Fontos a rendszeres átvizsgálás. Sok pénzt, és bosszúságot spórolhatunk meg, ha rendszeresen átnézetjük az autót. :)

Utánanéztem a gumiknak, és újabb győzelmet arattam! :)

Michelin Energy E3A 195/65R15, 5 mm futó, 3890 Ft! :):):):)

Aztán délután elmentünk pár áruházba, és felmértük, hogy mostanába mennyiért adnak az embernek különböző hangkeltő berendezéseket. Több megoldásban gondolkodom ebben az esetben is. Még megvárjuk a megfelelő revelációt itt is. :) Aztán ha megvan a legjobb megoldás, akkor itt se lesz kecmec. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr841856541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EASY 2010.03.22. 15:57:45

csütörtökön hozzák is a gumit... pikk pakk... nincs kecmec :)
süti beállítások módosítása