Aggtelek

2010.03.12. 15:42

Vukcica süket... de minimum szelektív a hallása...

Pár napja villámként hatolt agyamba a gondolat, hogy egy fontos cél lemaradt a listáról. És hiába mondtam Vukcicának, hogy ezt most töltse fel Ő... "mint süket a csengőt"...

Aggtelek lemaradt a listáról. Évek óta kiszemeltük, és évek óta aprólékos gondossággal kiválasztott kifogások segítettek abban, hogy NE menjünk el oda. Szerény véleményem szerint az ország egyik legszebb természeti kincse. Északi szomszédainkig érő több száz km-es barlangrendszer, akkora csarnokokkal, és tárnákkal, hogy felfogni is nehéz...

Több száz - ezer éves képzödmény teszi igazán különlegessé. Egy komoly túra akár egy egész napot is felemészthet, olyan sok a látnivaló.

Kívülről se kutya... kicsit emlékeztet a vizsolyi kőfelytőre. (érdemes azt is megnézni, aki még nem látta!)

Belülről pedig... hát igen... :)

Elég sok minőségi program kezd összegyűlni erre az évre. Minden évszakra jut belőlük bőven. Ez jóóó! :)

Időközben kitűztük a Prgáai út időpontját is. Április utolsó hétvégéjét fogjuk az "aranyvárosban" tölteni. Timi barátom ezen a hétvégén utazik ugyanoda. Megigérte, hogy megosztja velünk a frissen szerzett élményeket, tapasztalokat, így jobban fel tudunk majd készülni mi is. :) Jó utat Timi!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr461834488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása