Féltáv távlatból

2010.03.11. 22:53

Azt hiszem nem halaszthatom tovább, hogy én is nyilatkozzak a fent említett pontok tekintetében, még ha nem túl bíztató az összkép, akkor is szembe kell nézni vele.

Be kell vallanom, hogy nem néztem oly szorgalmasan a hirdetéseket, az állásajánlatok terén. Ennek kettős oka is van . Egyrészt szögezzük le, én ahogy van szeretem a mindennapjaimat, a munkámat, ezt a pörgést, a forgatások fergetegét, ehhez értek, erről van papírom, csupán az egyetlen gondom, az anyagiakkal támad :( Szüntelen azon agyalok, mivel tudok előállni, hogy itt ebben a formában valami jelentős változást idézzek elő. Sajnos a reklám szakma kicsit szanaszét áll az elmúlt év mellékhatásaként, így konkurens cégek nem igazán keresnek új munkatársat. Pláne nem tapasztalattal, hiszen az apró egyébre olcsóbb egy végzős hallgató, vagy gyakorlaton lévő diák. Megoldást kell találnom, hogy a szakmában maradhassak. Ha sehogy sem megy, nincs úrrá rajtam kétségbeesés, valami irodába tudom hogy jó leszek, de az csak egy munkahely lesz, ahol csak egy munkatárs lennék...

 

A közös főzés élménye többet hordoz magával, mint hogy teljesítsünk egy pontot a listán. Viszont emellett a hétköznapokban sem árt kreatívnak lenni, hiszen valamit addig is enni kell, míg ismét alkalmunk lesz együtt alkotni újabb finomságot :) A héten zöldborsó levest főztem. Bár ez annyira nem ér, ha azt vesszük, mert igen nagy gyakorlatom van benne és nagyon finoman tudom, szinte rutinból elkészíteni, fokozva az ízvilágát egy kis csirkemellel.

A bocsánat kérés terén én nem jeleskedem. Vagyis ezen a téren sem jeleskedem. A minap támadt nézeteltérésem Gabibarátnőmmel is.

Meg kell állapítanom, hogy sürgős rendezésre szorulnak a mindennapjaim! És nincs kecmec!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr231832864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EASY 2010.03.11. 22:59:31

BIZONY!!! mert kő kemény szankciók jönnek, ha nem húzol bele!!! nem lesz "kecmec"!!!
süti beállítások módosítása