Beszélgetés "B"-vel

2010.03.10. 23:01

Csak azért is jó hírekkel búcsúzom ma is! :)

Ma találkoztam egy volt tanárommal, mentorommal. (akitől még ma is sokat tanulhatnék) :)

Nevezzük "B"-nek. Ugyanazon szakmában dolgozunk, és nem titkolt vágyam amióta ismerem, hogy egyszer büszke legyen egy munkámra. Idővel ez is be fog következni... biztos vagyok benne! :) Mert soha nem adom fel... :)

Kellemes kötetlen beszélgetés volt, pusztán mert rég találkoztunk. Nem volt különösebb célja a találkozónak. Ugyanakkor érdekes jövőbeni tervek kezdtek körvonalazódni. Nagyon kiváncsian várom majd a fejleményeket. Ki tudja... talán ér majd az a megtiszteltetés, hogy tovább tanulhatok tőle... :)

Addig is nem leszek rest, és igyekszem tovább képezni magam. Ehavi tételek között szerepel a CV küldés. Ennek eddig is eleget tettem, és ebből adódóan, választ várok most 2 helyről is, amik talán új perspektívát nyújthatnak a jövőben. Azonban, ha netán nem jönne be egyik se, akkor sem esek ám össze! :) HAnem kihasználom, hogy van egy kis időm, és beülök az iskolapadba újfent. Nem árt magabiztosabbá tenni az idegen nyelv tudásomat!

Hétvégén pedig leutazom anyámhoz. Segítek neki amit kell. Egy kertes háznál mindig van mit segíteni... :) Odafelé pedig leviszem majd Zsófit Szombathelyre. Jót autókázunk majd, és közben nagyon sok mindenről tudunk majd beszélgetni... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr851830143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása