Nincs kecmec, Nincs kifogás!

2010.02.19. 10:46

A 2009-es év végén sok mindenből elegünk lett, így abból is, hogy egy csomó mindent akartunk csinálni ebben az évben is, és "megin nem csináltunk semmit"...

Azt mondják ha leírsz valamit, és magad előtt tartod, akkor meg is fogod tenni. Véghez fogod vinni. Ezért elkészítettünk Mi is egy listát. Tele olyan dolgokkal, amiket mindig is meg akartunk tenni, de valamiért sose tettük... Mindig van egy kifogás...

Akkor jött az első ötlet, mikor egy ósan-os bevásárlás alkalmával meggyőztem Vukcicát, hogy üljön bele a bevásárlókocsiba, és majd én tolom. Ez pl tipikusan olyan dolog, amit mindenki szeretne megcsinálni, de senki nem meri. Vukcica merte. ÉS eszméletlenül élvezte. Egy párocska mellett elhaladva hallottuk ahogy a lány ezt mondja a párjának:

- Hé... én is így akarok legközelebb bevásárolni! Te mért nem tolsz engem??? :)

Telefonnal készült a kép...

Ezen a ponton rájöttünk, hogy minden pici tettet, amit elmulsztasz, megbánsz! Pedig lássuk be őszintén, nem kell sok hozzá, hogy megtedd. CSak félünk a társadalmi konvekcióktól, és a "köz" véleményétől.

Az alapgondolat tehát megszületett. Időt adtunk magunknak, hogy elkészítsük a listát. Gondosan felírtunk rá minden tételt ami eszünkbe jutott. Most hétvégén (azaz február végén) pedig le is zárjuk azt. És év végéig kivégezzük MINDEN EGYES tételét!

Nincs kecmec. Nincs kifogás. BUCKET LIST-re FEL!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr891772692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gsquirrel 2010.03.02. 20:26:28

Hát neked mennyi blogod van :) Különben jó ötlet, majd figyelem milyen állatságokat találtatok ki :)

EASY 2010.03.02. 20:28:39

@Gsquirrel: bármit... ami nem sérti a józan ész, vagy a törvények határait...

Polisz 2010.03.03. 00:56:18

Igen a kép telefonnal készült, na de a filing átjön rendesen...:).

EASY 2010.03.03. 09:52:05

@Polisz: és érdemes megfigyelni, hogy mit tarta a kis kezében! :)
süti beállítások módosítása