Az első pici lépés...

2012.04.11. 18:06

Eljött az idő. Olyan fordulatok történtek, hogy több okot keresve se találnék arra, hogy végre érdemben is tegyek a végső célomért. Májusban már fizikailag is tudok majd foglalkozni vele.

Utána járok fontos kérdéseknek, beszélek hiteles személyekkel, és valódi információkat gyűjtök be. Mindeközben persze elkezdem a végtelen világhálót is böngészni. Ahogy eddig észrevettem, sajnos rengeteg... TÖMÉNYTELEN a fals információ. Egymásnak ellentmondó, magukat "hitelesként" beállító fórumok, beszámolók és különböző honlapok. A témával foglalkozó hivatalos oldalak persze adnak valódi információt, de ugyebár nagyon fontos lenne azoknak a véleménye is, akik már átmentek ezen. A rengeteg kis buktató és elkerülendő helyzet. Mire figyeljen az ember, mire készüljön fel, mit hol talál, stb...

Úgy gondolom, a legjobb, ha a megfelelő nagykövetségen kezdem az információk beszerzését. Itt legalább tuti valós info-t kapok, a hivatalos eljárásokról, és lehetőségekről. Ahogy máshol, úgy itt is van már rég kialakult "magyar közösség". Sok mindenről pletykálnak. De persze egy dologban nem nagyon reagálnak... Ha egy hazai honfitárs segítséget kér. A jó öreg magyar közönyt azért oda is elvittük magunkkal... :) Sebaj. Az ember számítson csak magára, és nem sok meglepetés fogja érni... :)

Szóval lassan elkezdem a valódi információk begyűjtését. Ez az első lépés. Aztán jöhetnek a pályázatok, egy francia nyelvtanfolyam esetleg, és a kimenetel előkészítése. Ez a terv...

Szerző: EASY

Szólj hozzá!

Címkék: munka canada

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr964385778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása