Pünkösd - deca

2011.06.08. 13:47

Hosszú hétvége jön. Ebben az évben ez kifejezetten ritkaság, így igyekszem megbecsülni. Nem is beszélve arról, hogy idén komoly fesztivál munkaáradat várható, így örülök, ha nyáron az összejön, amit előjegyzésbe vettünk...

Most hétvégén úgy döntöttünk, hogy tekerünk a balcsinál. Meg kirándulunk. Meg nagyokat alszunk, és eszünk - iszunk. Levisszük a kerékpárokat, és ha az időjárás engedi akkor kimozdulunk. Tünde kinézett valami "kilátó körtúrát', ami igazán csalogatóan hangzik.

Péntek este (éjjel) lemegyünk, így nem kell korán kelni másnap.

JAh... és még mielőtt elfelejtem.

Eddig is előszeretettel jártam a decába. Ez ezután se lesz másképp. A kerékpáromat is oda adtam be, hogy a teljes hajtórendszert nézzék át, pucolják le, olajozzák, zsírozzák, stb. Csapágyak, hajtókarok, fogaskerekek, stb.

Mindez 1700 ft-ba került, és még a váltókat is beállították. A pedált ki kellett cserélni, mert az egyiknek elhajlott a tengelye. De még így is messze jó áron, kb 3400 ft-ba benne volt az egész. Nagyon jó minőségű munkát végeztek. Az egész hajtórendszer tökéletesen hangtalan lett, mint új korában.

Még egy centírozást kéne , mert az első kerékben van egy kis kijárás, de nem vészes. Ezt Robi elintézi nekem pikk pakk. :)

Ki akartuk próbálni már, de 2 hete minden nap ömlik az eső... :( Remélem most hétvégén kicsit lazább lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr702967713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása