Ágy

2010.09.06. 10:18

Nem bírok leállni... :)

A polc összerakása után zakatolt tovább az agyam. Megvilágosodtam, hogy csinálnom kell egy új ágyat, mert nagyon nem illik a mostani semmihez se. És nyekereg is nagyon. Bár ez jelenleg csak engem zavar... :) De ez sem maradhat így örökre, így inkább csinálok egy új ágyat. A jelenleginek a kerete megy fel a vaterára, mert nagyon szép kis tömörfa keret. Viszont a rács szerkezetét megtartom. Az nagyon jó. Masszív szerkkezet. Kiszerelem, és berakom majd az új keretbe. Az új keret vastagabb anyagból készül majd, hogy tartós legyen. Minimum 2.5 cm -es anyagból, ugyanolyan színben mint a polc. Így egy szettet fognak alkotni a polccal. A fejtámlával csinálok majd valami kreatívat, ugyanis egy ágyat leginkább a fejtámla határoz meg esztétikailag.

Elfordítom a jelenlegire merőlegesen, így nyerek fél métert a szoba hosszából. A polc arrébb mehet, és az új méretek után csinálok majd kisasztalt. Így az ágyat is legalább 2 oldalról lehet majd megközelíteni. Nem lesz ilyen "sűrű" érzés a bútorok között.

Mivel a héten borfeszt van, így ez a projekt még várat magára... Vasárnapig gálya van...

Vukcica lefutotta a félmaratont. Én biztonsági okokból nem lehettem ott a nagy befutón, de utólag is gratulálok neki. Hogy erről az élményről mért nem számol be nekünk személyesen itt is... az jó kérdés...

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr322274586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása