Fussunk neki újra...

2010.08.16. 22:22

Én belátom, hogy nem egyszerű elolvasni a szöveget. Még bonyolultabb meg is érteni, ami le van írva... ezért elmondom most még egyszer, és ezúttal utoljára!

Aki olvassa a blogot, az vegye már a fáradtságot, hogy VALÓBAN elolvassa a bejegyzést, ÉRTELMEZI AZT, ha kérdése van felteszi, és csak UTÁNA kezd el anyázni.

Bár engem roppant mód szórakoztatnak az ilyen esetek, és sok vidám percet köszönhetek "nekik" (utólag is köszi! :) ), mégis úgy gondolom, hogy kár ennyit stresszelni alaptalan gondolatokon... már azoknak akik stresszelnek rajta... :)

Mert jelen esetben csak azzal szembesülök, hogy:

- NEM olvassa el rendesen, tehát ismeretei hiányosak, ergo: TÁMAD.

- Elolvassa, de nem érti, nem tesz fel kérdéseket, tehát ismeretei hiányosak, ergo: TÁMAD.

A legviccesebb:

- Kiragad egy bizonyos részt a szöveg-környezetéből, és TÁMAAAAD!!!! :):):)

Semmi baj... Már megszoktam, hogy mindenki azonnal itélkezik. Akkor is, ha csak az érme egyik felét látta, hallotta. Hiányosak ismeretei, vagy úgy ahogy van nem is ért semmit. Aki továbbra is "így" olvassa a blogot, azt ezennel hivatalosan is megkérem, hogy:

- Továbbra is reklamáljon nálam, mert roppant mód szórakoztat az ilyen "hozzáállás"!

(ma is minimum fél óra sírva röhögést köszönhetek nekik... királyos volt... :) )

Kösziiiii! :):):):):)

Ui:

Lábjegyzetben leírom ami a sorok között van, mert azt hiszem ezt SE értik... :)

Ez a blog nyilvános, a barátaim miatt. Bizony! Ha hiszed - ha nem, VANNAK! :)  Egyikük megmondta előre, hogy ez lesz... :)

"túl igényes vagy, ami a barátokat illeti...

ezt sokan nem fogják érteni..."

A nyilvánosság miatt természetesen azok is olvassák a blogot, akiket az is irritál, hogy ismernek. Aki tehát olvassa, és nem tetszik neki, vagy csak "nem érti", az tegye már meg, hogy eltakarodik a francba erről a blogról...

"ha a tv műsor idegesít: csak KAPCSOLD EL!!!!"

Írnék még róla szívesen, de inkább:

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr742226702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása