Tabló

2010.07.05. 12:15

Sikeresen befejeztem a maradék apróságokat is a szülinapommal kacsolatban. A végeredménnyel maximálisan elégedett vagyok. A kész mű igazán HANGOS sikert aratott! :) Bár femerültek nem várt nehézségek, de olyan megoldásokkal helyettesítettem őket, amik egyaránt olcsók, és esztétikusak.

Minden probléma megoldása felvet egy újat. Ez már szinte törvényszerű. Így a fenti alakítás is újabb kérdéseket vetett föl. A megoldáson kell még meditálnom egy kicsit. Olyan kompromisszumot kell találnom, ahol nem álldozom fel a praktikumot, az esztétika oltárán. (vagy fordíítva) A személyes teremben nagyon fontosnak tartom a praktikumot, és az esztétikát. Ez utóbbi drágább, mint az előbbi, de ötvözni a kettőt igazán olcsón, nem egyszerű... :)

Elkészült Vukcica ajándékából az óriás tabló is. Felemás érzelmekkel tekintettem a kész műre. Tele van örömteli pillanatokkal és képekkel, ugyanakkor egy lezárt korszak emlékei vannak rajta. Ez fájdalmas... Kár hogy így kellett lennie, de nem hagytak más választást...

Szombat este, hosszú idő után sikerült újra összerántani a társaság egy részét, egy nyár-esti szalonna sütögetésre, és póker partira. Egészen jól sikerült, csak a szúnyogokkal nem tudtunk mit kezdeni... Amint kialudt a tűz (és a füst), és odaültünk a parázshoz sütögetni, azonnal jöttek... bosszantó kártevők...

Néhány képet feltöltök még ma.

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr272130623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása