nyárvanvagymi

2010.06.21. 10:16

Vukcica jelentkezett volna hétvégén, nem tűnt el, csak valahogy kicsit más irányba terelődött az utunk és figyelmünk. Sajnos nem tudtam részt venni egyik programon sem. Nekem most igazán oda kell figyelnem, hova is megyek, mi az amihez tudok csatlakozni. Jobban, mint eddig bármikor. De én jól vagyok, mint mindig és a lényeg, hogy akárhogy is, de egy kellemes, napsütésben gazdag hétvégét tudhatunk magunk mögött.

És papírforma szerint beköszöntött az igazi nyár!

És most tekintsünk el megannyi dologtól. Igen, a konyhám romokban, de vízvezeték kicserélve, törmelékek nagy része kitakarítva. És már csak elvétve párcenti vastag a vörös a téglapor. És ma este, több mindennek konkretizálódik az árai. Előre tartok tőle :( lehet kéne vennem egy lottót. Már van 5 számom ki tudja mióta, csak arra várok, hogy biztosan ezeket húzzák ki! Többek közt még szembesülnöm kellett azzal is ha már káosz van, akkor most kell nagy káosznak lennie és megoldani a többi felmerülő problémámat is, nincs értelme halogatni. Sajnos a fűtésem sem jó. Tavaly majdnem 10.000 ft-ot kellett fizetnem a szerelőnek, aki mondta hogy idén sem tudom elgyújtani egyedül a gázkonvektort, csak addig lesz meleg, amúgy el nem zárom, ami áprilisban megtörtént, mert ahhoz még egy 20.000 ft-os alkatrészt ki kell volna akkor cserélnie. Ezt pedig nem kértem tőle, több okból sem. Most viszont egy hetem van rá, hogy új, használt új állapotú vagy akármilyen más fűtésre alkalmas normál áron lévő igényes, nem 50 éves darabot találjak, ami parapetes. Így mindez addig intézendő,amíg a biztosítóra várunk mikor jön ki személyesen, mert addig nem lehet semmit kezdeni a helyreállítás tekintetében. Mindent látniuk kell, hogy fizessenek. Nincs más, annyit lehet most, még nagyobb rendetlenséget produkálni :D

Zavar ez a tétlen állapot és ki tudja meddig, de örülök neki, hogy ez időre volt olyan kedves Keresztanyám és Unokaöcséim, hogy befogadtak magukhoz, így most náluk lakom az átmeneti helyzetre való tekintettel. Igyekszem nem sok galibát okozni nekik, szolid házisárkány maradni. Bár ha sokáig tart ez az állapot, lehet elmegyek mellékállásba Futball szakértőnek. Jelenleg ahogy elnézem a VB állását, csapatokat, most a Brazilokra szavaznék, ha valaki engem kérdez, de rengeteg meglepetést és csalódást tartogat még számunkra az elkövetkezendő 3 hét is, ez egészen biztos.

A tervezgetések, mérlegelések mellett a hétvége nagy részét nem egyedül töltöttem azért. (sőt egy pillanatra sem voltam egyedül, ha belegondolok) Ez egy külön fejezet lenne talán, de elég ha annyi kerül nyilvánosságra, hogy igazán kellemes, sétákban, nevetésekben, beszélgetésekben volt részem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr82097425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása