Aktív hétvég(r)e

2010.06.21. 09:16

Régen látott napos hétvégénk volt, az előrejelzések ellenére. Ez igazi kincs mostanában, úgyhogy ki is használtuk rendesen. Képes beszámoló is érkezik nemsokára.

Szombaton Aggtelek lett volna a cél, de a jelenlegü üzemanyag árak mellett, ezt szó szerint nem engedhetem meg magamnak. Próbáltam összeszervezni több embert, hogy a költségek több felé osztódjanak, és így senkinek ne jelentsen nagy terhet... de senki nem akart csatlakozni. Ha 4-en lettünk volna 1 kocsiban, akkor 5000 Ft-ból mindenki megúszta volna az egész kalandot, MINDEN költséggel együtt. Kaja, pia, benya, belépők, stb... Sokan kérdezik mér nem szervezek már nagy közös programokat. Ezért. Mindenki iszonyat lusta, és nyafogós lett. Mindig van kifogás... Pedig 5000 Ft egy Aggtelek kombinált túráért, kajáért, szállításért... kifejezetten olcsó. 

Mivel Aggtelek meghiúsult, így más megoldást kerestünk. Ritával társulva, kalandparkba mentünk. Csillebérc. Nem vészes távolság, és elfogadnak üdülési utalványt, így megosztottuk a terheket. A park jó móka, ajánlom mindenkinek, aki nem fél egy kis magasságtól, izommunkától, és fájdalomtól. Merthogy a 3. óra végére az ember egész tenyere fáj a drótkötelektől, meg a kapaszkodástól. Komoly erőpróba, ízlés szerint adagolva. A pályák színcsoportokra vannak osztva attól függően, hogy a mászó személy milyen magas. Így minden korosztály találhat a méretéhez, és adottságaihoz alakított pályát. Van nehezebb, könnyebb, ilyesztőbb, és lazább. Mindenféle... Mókás program, javaslom mindenkinek.

Másnapra egészen elmúlt a tenyér-fájdalmunk, és örömmel vetettük bele magunkat a paintball-ba. 23 fő lett a végleges létszám. Ez pont ideális. Meglepő módon nem voltak "rambo"-k. Pedig mindig szokott lenni 1-2 ilyen emberke, aki ha lehetna akkor bajonettel, és puskatussal is harcolna. De most mindenki jól érezte magát, és becsületesen játszott. A pályák minden eddiginél gazosabbak. Szinte használhatatlanok. Volt néhány olyan, amit már megközelíteni is csak bozótharc árán lehetett. Gaz, és burjánzó növények mindenfelé... NEm is értem, hogy lehetnek ilyen igénytelenek. Ahogy azt se, hogy merik NEM elfogadni a saját szórólapjukat, amin NINCS dátumozás   a lejáratra vonatkozóan. Üzletpolitikájuk évről évre romlott. Mára elérték, hogy nem akarok többé odamenni. Biztos vagyok benne, hogy 10 perc alatt találok hasonló kikapcsolódást, ahol jibban megbecsülik az ügyfelet. 3 éve hordjuk oda a játékosokat, és aezálltal a pénzt. Semmilyen üzleti elismerésben nem részesültünk eddig, pedig számos ilyen lehetőséget reklámoznak ők maguk, a honlapjukon. Direkt nem írom le a nevüket, mert a negatív reklám is reklám... Elég annyi, hogy mindenki kerülje el TÖKÖLT, aki paintball-ozni szeretne. (több paintballos csapat is van ott, EGYIK SEM jó!)

A játék ettől függetlenül jó volt, mindenki jól érezte magát. Én már rutinosan kimaradtam azokból a körökből, ami erdős-bokros részeken volt. Ezeket mára teljesen ellepte a gaz, SEMMIT nem lehet látni, értelmetlen golyópazarlás. A többi pályán jókat pörögtem.

Rita is nagyon élvezte a játékot, és állítása szerint a barátnői is jól elvoltak.

Vasárnap, még paintball előtt, hívott egy régi ismerősöm focizni. Gondoltam direkt jó lesz lemozogni a kalandparkos izomlázat, így csatlakoztam. Beütöttem a térdemet, és ismét rá kellett jöjjek, hogy el kell kezdenem vigyázni magamra. NEm vagyok már gyerek. A sérülések tovább, és jobban fájnak. A térdeimet amúgy is kikészítette a sok éves kapus-poszt. Itt az ideje, hogy valami hasznos kezelés után nézzek. Valami porc-erősítő dolog kéne, hogy ne ropogjanak a térdeim 5 év múlva, és még tudjak járni 20 év múlva.

Summázva ennyi volt a hétvége történése. Meglehetősen aktív, és hasznos időtöltés volt. Végre...

Vukcicáról semmi infóm nincs. Nem jelentkezett a hétvégén, és bejegyzést sem írt. Annyit tudok, hogy a szerelők végeztek a konyhájában pénteken, és most a munka nyoma várja a biztosítós emberkét. De hogy mit csinált hétvégén... arról lövésem nincs...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr882097296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása