JOBBKÉÉÉÉÉÉZ!!!!

2010.03.27. 18:09

Avagy a kalapos, vén f*sz skodás...

Az utak rémei. komolyan... Kiborító. Kalapban, skodában, műsik múmiávan az anyósülésen, rajta ül a kormányon, és fogalma nincs a jobbkéz szabályról. ANNYIRA szívesen belemennék az ilyenekbe IZOMBÓL!!! HA nem sajnálnám az autómat, és a kocsiban ülők testi épségét. Gyűlölöm őket... fogalmuk nincs a valódi közlekedési "környezetről"... veszélyesek mindenki másra az utakon... (Ósanba ma majdnem lezúztam egy ilyet, mert simán leszarta az egész parkolóban uralkodó alapvető jobbkéz szabályt...)

No. De mivel egy ilyen kretén vén szar annyit se ér, hogy felhúzzam magam rajta, így gyorsana ugrom is a témát.

Az autó szuper. Mint az új (kis korkedvezménnyel) Még a folytószelepet kell megcsinálni (ami nem tudom mi). kb 2000 ft-os tétel... aztán olyan lesz mint akit seggberúgtak! :) SUHHH... és már ott sincs...

Holnap van egy meetingem a gerbeaud-nál délután. Aztán remélem, hogy ezen kívül a Vukcicával töltöm a napot. Aki most éppen jól megérdemelt magánzós idejét tölti.

Szerző: EASY

Szólj hozzá!

Címkék: jobbkéz

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr651873327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása