Pontosodó tervek

2010.03.16. 21:13

Finomodó vonalak...

Holnap elmegyek a soroksári Kika-ba. Már egész pontosan látok magam előtt két lehetséges megoldást is a szoba alakítására. Ha már úgyis kell mennem az ósanba bevásárolni, akkor élből ott van mellette. Besétálok, és újabb ihleteket fogok gyűjteni. A héten leszűkül a lehetőségek sora, és előbb utóbb találkozik majd a valós szükségletekkel. Így születik majd meg a leginkább megfelelő kialakítás, ár / érték arányban.

A mai nap lényegi részét Timivel töltöttem. Tegnap hazajött prágából, és gyorsan összehoztunk egy élménybeszámolós beszélgetést. Sajnos még mindig betegséggel küszködik, ezúton is jobbulást kívánok Neki!

Néztünk szép képeket, Prága sok látnivalójáról, és elmesélte mi - merre - hány méter. Aztán rámtukmálta a megmaradt Cseh koronáját. Megnéztük a jelenlegi árfolyamot, és hosszas alkudozás után átvettem tőle 643 koronát. Ez még akár elég is lehet a 3 napra, ha sikerül Peti barátomnak jó híreket hoznia csütörtökön. Meglátjuk. Optimális esetben 3 nap / 2 éjszaka, utazással, félpanziós ellátással, szállással, 17.000 ft lenne. Ez több mint megfelelő! :)

Ezen felül Timinek köszönhetően pár új ötletet is kaptam, az új berendezésre. Biztos vagyok benne, hogy ennyi variációból már sikerül kiválasztanom majd a legjobb megoldást.

Aztán örömmel értesültem róla, hogy egy másik ismerősöm is elkészült egy lista szerű irománnyal. Igazán insipráló ez a jól látható pozitív hatás... :)

Holnap az ósan - kika körút után bemegyek a nyelvsuliba, beiratkozom ISMÉT, és amint lehet folytatom a nyelvtanulást. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan szükségem lesz rá... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr681845450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása