Tavaszi nagytakítás

2010.03.13. 12:27

Szombat reggel, délelőtt. Nem is tudom, mikor örültem ily mértékben utoljára egy kényelmes ébredésnek, miként hatalmas mosollyal nyújtózom a takaróm alatt:)

A hétvégémet a Prágai út lehetőségének megteremtésére áldozom, tehát elég sok időmet a változatosság kedvéért a munka fogja majd kitölteni. Ez lelkesít, holott kissé bánatosan veszem tudomásul, hogy emiatt nem utazhattam most a Balatonhoz. No de ne legyünk telhetetlenek. Ma csak esti teendőm van, így a nap nagy részében a tavaszi nagytakarításé a főszerep. Nem csak a kislakásomban értem a szó tényleges értelmében, hanem a fejemben is. Akármennyire is nehezemre esik bizonyos dolgok tekintetében, de azt hiszem végre kész vagyok, hogy több bennem érlelődő döntést meghozzak.

Természetesen nap végén mindenről érthetőbben és eredmények tekintetében is beszámolok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr91836409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása