A film(ek)

2010.02.19. 22:13

Még mielőtt plágiummal vádolnának Minket...

A bakancs lista nem újkeletű gondolat, így megemlítem a számomra két legmeghatározóbb "listás" filmet.

1. Az első és alapvető "Bucket List" című film. Jack Nicholson, és Morgan Freeman főszereplésével. Hatalmas alkotás! Kötelező mű!

Ennél a filmnél meg kell említenem ZSÓFIT! Ez nagyon fontos. HA Ő nincs, akkor egy nagy élménnyel (és egy baráttal) szegényebb vagyok most. Méltatlanul elhanyagoltam az elmúlt évben. Nem ezt érdemelte volna tőlem... De a listához hűen, bocsánatot kértem Tőle, és azon leszek, hogy kiengeszteljem. Ő egy igazán különleges emberke... Mától tehát igyekszem ezt jobban érzékeltetni Vele.

www.port.hu/pls/fi/films.film_page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2. A kihagyhatatlan agymenés, "Austin Powers 3 - Aranyszerszám". Szintén köteleő mű, de már nem merem olyan magabiztossággal ajánlani, mint a fenti filmet, ugyanis pont annyia utálják, ahányan imádják... vízválasztó... :)

Aki szereti az angolhumort, és a görcsösen felerősített "kínos szituációkat" annak látnia kell! Vitathatalan tény, hogy ez a rész a legjobb a 3 közül... :)

Bár csak 1 rövid percre tűnik fel a "lista" a filmben, mégis rendkívül meghatározó jelenet.

www.port.hu/austin_powers_-_aranyszerszam_austin_powers_in_goldmember/pls/fi/films.film_page

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr181774772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása