Esti fénypontok

2010.03.25. 21:11

No kérem, nem nagyon kedvel ez a technika ördöge engem, de ha  afél éjszakám itt töltöm, ma akkor is fel kerül az oldalra pár sor, nincs kecmec, ahogy az ezen oldalon aranyszabály.

 

Egy ilyen hosszú és amúgy is szerda lévén nap után muszáj volt egy kis esti kényeztetés. Hazafele eldöntöttem, hogy valami finomat fogok vacsorázni és leginkább a zöldborsó főzeléket kívántam meg. Ráadásnak a menü kiegészült csibe fasírttal. Így szó szerint úgy festettem, mint egy jóllakott óvodás.


Mindeközben, míg konyhatündéri énem próbált felszínre törni, két kedves ismerősöm is felhívott telefonon, hogy gondoltak rám és mi van velem. Mondanom sem kell mennyire, örültem nekik. Mindenképp elgondolkodtató, hogy Fehérvár csupán 60km és én mégis idén csak kétszer voltam otthon, mit sem foglalkozva az ottani kapcsolatokkal. És mint kiderült hivatalos vagyok egyik barátnőm Nagy napjának a szemtanuja lenni nyáron. Egész este teljes izgalomban voltam: D

 

Ma meg szó szerint csütörtököt mondott minden. Nem tudom mi volt velem éjszaka, de sehogy nem ment ez az alvás dolog, így kellőképp fáradt voltam napközben mindenhez. Milyen hülyeség néha ez az időkorlátok közé beszabályozás.

Erről jut eszembe hétvégén óra átállítás, ezt senki ne feledje! Már csak azt kell addig kideríteni, hogy vajon melyik irányba, ezzel minden fél évben nagy gondba vagyok 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr791868921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vukcica 2010.03.25. 21:15:58

ja igen, ezt már tegnap elkezdtem írni, ennyire nem vagyok megzavarodva napok tekintetében :)

EASY 2010.03.25. 22:22:38

kicsit fura a színe nem?
a zöldborsó alapból nem ZÖLD? :)

vukcica 2010.03.26. 08:36:19

@EASY: a borsó itt is zöld :)
süti beállítások módosítása