Lakásfelújítás

2011.08.04. 17:06

Hirtelen jött. Olyannyira, hogy azt se tudtam mihez is kezdjek vele. Ma reggel 7-kor már az ajtómban álltak a festők. A kisszoba, és a félszoba teljes pucolása kezdődött meg. A régi belső szigetelés eltüntetése, új tapéta, extra meredek színek. A plafon fehér marad. A falak pedig új színt kapnak. Jelen terveim szerint a kisszoba (ami most alakul éppen hálószobává) bordó árnyalatot, a félszoba pedig kellemes beige színt kap. Diszkrét, de "modern" elválasztó keskeny stukkó választja majd el a plafont, a falaktól.

Ez a jövő hét elején befejeződik. Akkor végre kialakíthatom a valódi hálószobát. Bepakolhatom az odavaló bútorokat, átalakíthatom az ágyat, betükrözhetem a szekrényajtókat. Nagy munka lesz, de még ennél is nagyobb lesz ami utána jön.

A nagyszoba kiürül (szinte), és lesz végre helye az új, dizájnos nappali bútornak... A sziget után talán még időm is lesz, hogy kitervezzem, és legyártsam.

"before - after" képek érkeznek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr23125897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deco-foam · http://www.deco-foam.hu 2011.09.21. 18:51:07

Diszkrét, de "modern" elválasztó keskeny stukkót hol lehet kapni?

EASY 2011.09.21. 22:10:07

@deco-foam: szia!
én az üllői úton vettem. azt hiszem LOX a hely neve...

deco-foam · http://www.deco-foam.hu 2011.09.22. 08:55:44

szia. Nem ismertem. Majd rákeresek a neten. Köszi.
süti beállítások módosítása