Utazások

2010.06.02. 11:58

Ezerrel dolgozom a "CV" projekten. JElenlegi állás szerint már nem rajtam múlik a hosszútávú együttműködés. De sajnos továbbra sincs semmi biztos...

Pénteken leutazom vidékre, édesanyámhoz. Vukcica is velemtart, mert visszafelé megállunk Szfváron is. Nemrég ünnepelte születésnapját, sajnos tőlem távol. NEm örültem neki, és mint az utóbb kiderült, Ő sem. (akkor vajon MÉRT IS???) Több olyan döntést is hozott mostanában, amit igazán Ő sem ért. Jó alkalom lesz ez a hétvége, hogy átbeszélgessünk néhány ilyet.

Hazai turisztikai hét lesz június közepén. Az ország összes nemzeti parkjában sok akció, program, meg egyéb meglepetések várják az érdeklődőket. Tehát engem is. Ugyanis alistán szereplő Aggteleki cseppkőbarlang is egy ilyen Nemzeti Park kellős közepén fekszik, és értelemszerűen jelentős részét képezi annak. Egyelőre csak a dátum ismert. Június 19-e, szombat. Hogy KIVEL megyek, hogy ott alszom-e, hogy meddig maradok... ez egyelőre még mind kérdés... de nem sokáig. :)

Itt olvashattok róla bővebben. Aki csatlakozna esetleg az Aggteleki kalandhoz, csak szóljon, van hely a kocsiban! :)

HA minden jól megy akkor több pontot is pipálhatok Júniusban. Ami igencsak hasznos lenne, mert a május elszaladt, és kötve hiszem, hogy a "CV" és "bútor" projekten kívül bármit is elértem volna ebben a hónapban. Az értékelést hamarosan elkészítem... gyászos lesz.

A nagy esőzések miatt lezárták Prágában az "aranyművesek" utcáját. Az egyik fő látványosság. Mindenhol hatalmas károkat okoz ez a szélsőséges időjárás... és még MERIK A POFÁNKBA HAZUDNI, hogy NEM tettük tönkre ezt a bolygót... hát száradjak ki, ha ez a mindenki által érzékelhető környezeti változás NORMÁLIS!!! Mindenesetre a Prágai utat is tovább kell tolnunk magunk előtt.

Egy paintball lesz még június 20-án délután. Ez lesz az utolsó. A szervezők eszméletlen pofátlan és ostoba üzleti hozzáállása betetőzött. Így soha többé nem viszek oda játékot. Már most számtalan olcsóbb, és egyszerűbb megoldás van az őszi elfoglaltságra. Fele ennyiből is legalább ilyen jól fogunk szórakozni... Ha csak a saját "feltétel-rendszer".üket nézem, már komplett felszerelésem kéne hogy legyen!!! Bekaphatják a bal bokámat. Rendezvényes vagyok - BÁRMIKOR találok náluk 100x jobbat.

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr382050439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása