mostantól

2010.05.02. 12:31

Egy új hónap vette ismét kezdetét. Egy látszólag passzív, inkább vegetálós 30 nap után úgy gondolom igen jelentős tényleges változások küszöbén állok. Vasárnap van, dél és itt ülök a munkahelyemen. Azt hiszem, ehhez nem kell semmit hozzá fűzni…

Ma délután még engedek magamnak egy kis időt arra, hogy rendezzem a gondolataimat, de van aminek halaszthatatlanul pontot teszek a végére és holnaptól nincs megállás, nincs kecmec! Nem csak egy új hónap terveit kell megvalósítani, hanem egy másik elmaradt opciói is ránk várnak.

Nem leszek ott a mai bográcsozáson, összejövetelen, de remélem mindenki igazán jól szórakozik majd és egy remek kis délután elé néztek, attól függetlenül, hogy jó lenne, ha az idő is kedvezne még egy kicsit, legalább még délután!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr311968333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása