Kész tervek

2010.03.17. 17:01

TV állvány a semmiből...

Az utóbbi napok agyi tevékenységének következményeképpen, megszületett az egyik új bútorelem végleges terve. Köszönet az inspirációért Nellinek, Timinek, és Vukcicának. (mind nő... ez fontos jel férfitársaim! Hallgassatok a NŐKRE! Okosabbak mint hinnénk! :) )

Holnap elkészítem a bútort, és teljes költségvetéssel együtt feltezsem ide, a blogra. Mindenképpen érdemes ilyen jó és olcsó ötletet megosztani Veletek. Hátha hasonlókat találtok ki Ti is, ezzel téve szebbé a környezeteteket. (és még spóroltok is!) :)

Előzetesen elég annyi, hogy szinte a semmiből lesz új tv állványom, ami tökéletesen harmonizál majd a jelenlegi szekrénysorral. Néhány bútorláb, és pár apróság kell csak hozzá. És persze képzelőerő... :) Dehát másom sincs! :)

Hihetetlen, hogy egy kis gondolkodással, és agyalással milyen jó dolgok születhetnek! Nem hiszitek? HOLNAP bebizonyítom!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr131847478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása