Polc

2010.03.07. 23:06

Zsófival való beszélgetésünk hosszúra nyúlt pár napja. Sok gondolat született. Pl rájöttem, hogy mi bajom a szobámmal. Az ágy végébe kell egy elválasztó polc rendszer - szerű izé. Amire rákerülne a tv-is. Így végre nem nézném közelről, és sokkal több helyem is lenne. Nameg polcom, amin megülhet a por. :)

Elkezdtem kitervezni az elemeket, de ahogy méricskéltem, rájöttem egy köztes problémára is. A tv-m túl mély. 50 cm... Ez megnehezíti a kivitelezést...

Két lehetséges megoldást látok:

  • Eladom a tv-met, és veszek egy laposat. Plazma, lcd, led... a tököm tudja. Ennek utánajárok még. :) Természetesen nem akarok pénzt adni érte... úgyhogy valami okos dolgot kell kiötlenem.
  • Megtartom a tv-t, de akkor nagyon ki kell találni, hogy mi mekkora lesz. Hiszen az minimum 50 cm-t elvenne a térből hosszában.

A napokban megálmodom, hogy mi legyen... körülnézek a lehetőségek terén.

Előzetes tervek szerint, a polc mélységétől függően, kb 6-9 ezer forint lesz az egész...

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr681817720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása