Március

2010.03.02. 09:09

Március van. A listát lezártuk...

Március hónapra a következő tételeket helyezzük előjegyzésbe:

4. CV

Leginkább Vukcica halogatta ezt a tételt ameddig csak lehet, ugyanakkor nagyon nem elégedett a jelenlegi helyzetével. Épp it taz ideje, hogy tegyen érte!

Természetesen a jelen gazdasági helyzetben nem várható el, hogy azonnal sikerrel járjon valaki ezen a téren, így ez a tétel addig jön velünk amíg meg nem oldjuk... hónapról hónapra. De minden sikertelen hónap után, a másik fél által kitalkált büntetésben részesül az a fél, aki NEM teljesítette ezt a pontot!

Nekem pedig már el is indult ez a projekt. Sőt... egy komoly döntés születhet már EZEN a héten. Bizakodunk nagyon!

A fejleményekről beszámolunk...

7. Főzni tanulni

Ez a tétel inkább rám vonatkozik, de Vukcica is tovább fejleszti a tudását. Új ételeket kell készítenie. Amiket eddig nem. Nekem jóformán minden új, így én szépen haladok előre. HEti 1 új étel elkészítése senkinek nem okozhat gondot... HA mégis, a büntetés itt sem maradhat el.

Nekem a Jókai bableves az eheti étel. Vukcica még nem nyilatkozott...

2. Bocsánatot kérni

Ez egy olyan tétel, ami az egész évben elkisér majd minket. MInden hónap feladata lesz! Igyekszünk jobb emberekké válni...

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr581802046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása