Sziget - Fesztiválszezon II.

2011.08.19. 22:12

2011 szigetfesztivál. Tulajdonképpen a dokumentáció nagy része már fent van a FB-on, a Pringles Magyarország oldalán. Ami azonban a képekből, és a videókból nem látszik...

9 napnyi munka. Napi 18-20 órában. Szombattól, hétfő hajnalig. Pénteken már erőszakkal zavart haza a főnököm. Olyan sokat kellett küzdeni minden nap, pusztán azért, hogy ne legyen probléma... hogy totálisan kikészültem. "Holland találkozó pont" voltunk. Ez tulajdonképpen azt jelenti, amit jelent. De ezen felül azt is, hogy telibevert, rohadt, bunkó, igénytelen, tetves, szemét, mocskos, rohadék hollandokkal kellett küzdenem. Majmok módjára másztak fel a traverzra, hugyozták és szarták oldalba a kocsimat és a sátrat, verekedtek, pogóztak, szó szerint szexeltek ugyanabban a mocsokban, amit összehoztak néhány nap alatt... Állatok. Szó szerint. Persze nem rosszabbak mint a magyarok, és persze nem minden holland állat. De a szigetelő hollandok 90% bizony az.

A napi küzdelmen felül azért persze a pozitív eredmény is átjött. Ügyfél, tulaj, vendég, mindenki jól érezte magát. Csak azok nem akik borsot törtek az orrom alá. 3 "vendég járt pórul. Önhibájukból eltört a karjuk, vagy a bordájuk, és féletlenül elvesztették a karszalagjukat. Ők soha többé nem viselkednek ÁLLAT módjára azon a rendezvényen amit én szervezek.

Na...

Szóval voltak nagyon sokan "szigetelő állatok". De azért sok elégedett arc is szembeköszönt. Sok dicséretet kaptam, és utólag is úgy érzem, hogy igazán korrekt munkát végeztem. Komolyan mondom, már kínos volt a hálálkodás néha. :) Igazán örültem, hogy elismerik a munkámat.

A helyzet úgy hozta, hogy még a pultba is be kellett állnom. 2 éjszakán is zenéltem a sziget egyik legnagyobb sátrában. RETRÓ ezerrel!!! Akkora bulit toltam a szigeten rég nem hallott zenékkel, hogy csak na! Jól esett... :) Talán pont azért ütött ekkorát, mert a szigeten nem nagyon van ilyen zene.

Lement 9 nap, eszméletlen pörgésben, és azóta sincs megállás. Képek...

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr513165867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása