Hogy hívják a süket nyulat?

2010.06.06. 19:48

Ez itt a kérdés...

Meg az, hogy mért szeretjük azokat, akiket néha meg tudnánk folytani egy kanál víz-porba is. Roppant fájó látni, hogy egyes szeretteink hogyan ártanak maguknak, olyan kitartóan... a fele energiát az ellenkezőjére fordítanák... ég és föld lenne...

Marionett bábúként sodorja a szél a MI hősünket is. Mindannak ellenére, hogy TUDJA! Tisztában van vele, hogy árt magának. Mégis teszi. Nagyon bosszant.

Felmerül a kérdés, hogy mi közöm van nekem mások életéhez. Jogos.

"Mert mindaddig nincs is hozzá közöm,

amíg a személye is maga a közöny.

De éppen azért VAN hozzá közöm,

mert amit érzek az NEM közöny.

Idővel talán mindez visszaköszön,

De most még csak idegbaj... a köbön..."

Egyetért abban, hogy nem jól csinálja a dolgait. Mégis csinálja... Ezt nehéz elfogadnom.

A hétvégét anyámnál töltöttük. Töltöttük VOLNA, ha említett hősünk nem játszik megint marionett bábút, és nem ugrik az első füttyszóra, egy olyan embernek aki, 5-6 éve csak kihasználja. Így mindenki igazodott a füttyentéshez (és az ugráshoz).

Csütörtök óta dögrováson vagyok. Nemtom honnan szedtem, de makacs egy kórság. Legalább lázam nincs... az most kellemetlen lenne... amilyen kemény hét áll előttünk.

Rita angliában van most 10 napig. De még paintball előtt visszajön, és együtt be-X-eljük az "Aggtelek" tételt. 14-étől 20-áig a "Magyar Nemzeti Parkok" hete lesz. Javaslom mindenkinek, hogy látogasson el az ország egyik nemzeti parkjába. Kedvezmények, akciók, és programok lesznek mindenhol.

Egy hét múlva hatalmas rendezvényem van. Nehéz hét előtt állok... De megküdök vele. Ahogy eddig is. Fényképes beszámoló az esemény után érkezik.

Mivel nyílt fogyasztói eseményről beszélünk, így szeretettel meghívok mindenkit:

Dátum: 2010.06.12-13 (13-a, a nagyobb nap!!!)

HElyszín: II. Nagykovácsi út 11 (Hűvösvölgyi nagyrét túloldala)

Koncertek, sportprogramok, "VB" sörsátor, és nem utolsó sorban az Országos Strandröplabda bajnokság NYITÓ fordulója!

A belépés mindkét napon DÍJTALAN!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakancslista.blog.hu/api/trackback/id/tr292061092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása